Upis je u toku!

Aikido je japanska borilačka veština i njen osnovni cilj je usavršavanje duha. Aikido tehnike, vežbe disanjauskladjivanje stanja duha i pokreta, … samo su put (DO) ka postizanju našeg jedinstva (AI) sa životnom energijom (KI).

Aikido je veština kojom postižemo ravnotežu najpre u sebi (kroz vežbe Kinorenme), a zatim i sa okolinom (kroz tehnike), usklađujući naše kretanje sa kretanjem drugih. Kroz napad i odbranu, davanje i primanje energije, kroz jedan udah i jedan izdah, nastaje Aikido.

Upis je na bilo kom treningu tokom čitave godine.

Aikido Dojo Dunav 2013Treninzi se održavaju ponedeljkom , sredom i petkom od 20:30 do 22:00. Sve što vam je potrebno je dobra volja!

Aikido nije  zabavno gledati, mnogo je bolje lično osetiti šta je Aikido za mene. Prvi trening je besplatan.

Nakon toga plaća se mesečna članarina u iznosu od 3000 dinara, a jednom godišnje i godišnja taksa za Aikikai Srbije koja nam obezbeđuje diplome u japanskom glavnom Dojou u Tokiju (Aikikai Hombu Dojo).

Aikido Dojo Dunav je osnovan sa idejom da napravimo mesto gde će nam biti ugodno da izučavamo Aikido. Dojo nije veliki, ima svega 80-tak metara kvadratnih strunjača, pa je broj članova koje možemo primiti ograničen. Glavni domaćin u sali biće vam Jelena Drvendžija 4.Dan Aikikai.

Dobrodošli!

Autor: Aikido Dojo Dunav

Upis je u toku! by